ILIADA OLIJFOLIE

ILIADA GOUDEN SELECTIE

De gouden selectie Iliada bestaat uit fruitige, extra vierge olijfolie, verpakt in flessen van 250 en 500 ml en in blik van 500 ml. U vindt de gouden selectie o.a. in het keukenolieschap bij Albert Heijn en Jumbo.  De Iliada extra vierge olijfolie draagt het keurmerk ‘beschermde oorsprongbenaming’, dat garant staat voor een product van superieure kwaliteit. Rijk aan onverzadigde vetten die bijdragen aan een gezonde levenstijl. Ideaal voor de bereiding van vis, vlees, salades en pasta.

ILIADA ZILVEREN SELECTIE

Ontdek de zilveren selectie Iliada extra vierge olijfolie gewoon bij Albert Heijn. Onze biologische extra vierge olijfolie in 500 ml blik is verkrijgbaar bij de grotere AH-filialen. Onze 250 ml extra vierge olijfolie met smaakaccenten van geurige basilicum, pittige chili of aromatische truffel, is o.a. te koop bij AH-XL-winkels.  De Iliada extra vierge olijfolie draagt het keurmerk ‘beschermde oorsprongbenaming’, dat garant staat voor een product van superieure kwaliteit. Rijk aan onverzadigde vetten die bijdragen aan een gezonde levenstijl. Ideaal voor de bereiding van kip, vlees, salades en pasta.

ILIADA BIOLOGISCHE
EXTRA VIERGE OLIJFOLIE
500 ml blik

ILIADA KALAMATA
EXTRA VIERGE OLIJFOLIE
MET BASILICUMAROMA
250 ml blik

ILIADA KALAMATA
EXTRA VIERGE OLIJFOLIE
MET CHILIAROMA
250 ml blik

ILIADA KALAMATA
EXTRA VIERGE OLIJFOLIE
MET TRUFFELAROMA
250 ml blik

GOLDEN AWARD WINNER

Wij zijn er trots op dat Iliada diverse prestigieuze prijzen in de wacht heeft gesleept. Niet alleen voor onze ‘looks’, maar ook voor onze inhoud. Onze olijfolie is meerdere keren tot winnaar bekroond op internationale concoursen, waar de oogst van meer dan 250 olijfolieboomgaarden op smaak werd beoordeeld. Met Iliada haalt u een topkwaliteit authentieke Griekse olijfolie in huis, voor een uiterst plezierige prijs.

Bekroond door:

Los Angeles
International Competition
2013

Bekroond door:

Mediterranean Olive Oil Competition
2013

Bekroond door:

Oil China Competition
2013

Bekroond door:

iTQi
2012

Bekroond door:

Gouden medaille
Biol 2015

VERPAKKING

De Iliada verpakking heeft een Golden Design Award gewonnen. Iliada olijfolie is daarmee een aanwinst voor uw keuken, die gezien mag worden. Daar zijn we trots op. Maar natuurlijk is de inhoud belangrijker dan de verpakking. Daglicht tast de kwaliteit en de smaak aan. Bewaar olijfolie daarom liefst op een koele en donkere plaats. Een vuistregel is om olijfolie binnen een jaar te consumeren, maar de kwaliteit is minstens 18 maanden gewaarborgd.

WAAR TE KOOP?

Iliada olijfolie uit de gouden selectie is te koop bij Albert Heijn en Jumbo. Iliada olijfolie uit de zilveren selectie vindt u bij delicatessenzaken en de grotere Albert Heijn winkels.