Worteltaart
Een worteltaart maken leek mij meer een klus voor de echte bakfanaten. Als ik voorheen las hoeveel ingrediënten er in deze taart gingen en daarna de beschrijving doornam, haakte ik […]
Salade met gerookte forel en appel
Salades kun je in talloze verschillende combinaties maken. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze snel en makkelijk zijn klaar te maken en fris en gezond zijn. Zoals deze […]
Little gem schuitjes met zalm en mais
Deze knapperige en kleurrijke slaschuitjes zijn een feestelijke aanvulling op een zondagmiddagbrunch. Makkelijk om te maken, leuk om naar te kijken en heerlijk om samen van te eten. Lekker met […]
Gekruide kersentomaatjes met feta
Wil je jouw gasten graag aan een feestelijke gedekte tafel laten plaatsnemen? Dan is de dit één van de recepten die niet mag ontbreken. Vrolijk gekleurd, makkelijk klaar te maken […]
Groene asperges uit de oven
Sinds ik met Iliada olijfolie kook, rooster ik vaker m’n groentes in de oven. Snel, makkelijk en lekker van smaak. De groentes, in dit geval groene asperges, leg ik op […]
Gegrilde puntpaprika’s op olijfolie
Wecken vond ik echt iets van vroeger wat je oma deed en leek mij erg ingewikkeld. Eten inmaken voor in barre tijden als er even geen voedsel meer is. Maar […]
Gevulde puntpaprika’s
Ze zien er niet alleen mooi en kleurrijk uit deze puntpaprika’s, maar zijn ook heel erg gezond door de hoeveelheid vitamine A en C. De zoete smaak van de paprika […]
Proef de magie van deze Choriatiki
Griekse salade… Waanzinnig lekker en een echte vitaminebom. Beroemd geworden om zijn pure smaak en eenvoud. De kracht zit hem in het gebruik van superverse ingrediënten en een uitstekende kwaliteit […]
Portobello met geitenkaas
Wist je dat de portobello een uit de kluiten gewassen kastanjechampignon is? Een grote portobello kan een hoed hebben van wel 12 centimeter. Dat maakt hem heel geschikt om te […]